De Utrechtse Ondernemers Zaak

Voor wie is De Utrechtse Ondernemers Zaak?

De Utrechtse Ondernemers Zaak is er voor de Utrechtse ondernemer in zwaar weer. Gaat het niet goed met uw bedrijf en zou u hulp kunnen gebruiken? Dan kunt u bij ons terecht. Wij helpen u weer op de goede weg en ondersteunen u bij uw bedrijfsproblemen.

Ervaren oud-ondernemers van het Ondernemersklankbord en studenten van de Hogeschool Utrecht bieden samen een begeleidingstraject voor de ondernemer in nood. Jong + Oud = Goud is het motto! Samen met u kijken zij hoe uw ondernemersvragen en ondernemersproblemen opgelost kunnen worden.

Waar kunnen wij u onder andere bij helpen?

Financiële diensten
De Utrechtse Ondernemers Zaak biedt financiële diensten aan om ondernemers te helpen met het opstellen van financiële gegevens wanneer hij of zij niet meer de middelen heeft om dit te laten doen. Het is ons doel om er voor te zorgen dat de ondernemer ook leert om te gaan met een administratie, zodat de ondernemer zelf in de toekomst de boekhouding kan bijhouden.

Commerciële diensten
De Utrechtse Ondernemers Zaak biedt verschillende commerciële diensten aan voor de ondernemer in nood. Bij het uitvoeren van deze diensten wordt er met de ondernemer samengewerkt om zo tot het beste resultaat te komen.

Fiscale diensten
De Utrechtse Ondernemers Zaak biedt een aantal fiscale diensten aan voor ondernemers. Na het opstellen van de financiële jaarstukken moet er vaak nog een aangifte omzet- of inkomstenbelasting worden opgesteld. De Utrechtse Ondernemers Zaak biedt ondersteuning bij het opstellen van de IB- en OB-aangifte en het opstellen van bezwaar of verzoekschriften aan de belastingdienst.

Onderstaand een overzicht waar u als ondernemer ondersteuning bij kan krijgen:

Meer informatie

De ondersteuning in De Utrechtse Ondernemers Zaak is kosteloos voor kleine ondernemers in problemen. Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op voor meer informatie en/of een intakegesprek.

Telefoon: 030-2865185
E-mail: duoz@utrecht.nl

De Utrechtse Ondernemers Zaak
Heidelberglaan 15
3584 CS Utrecht
MA – VR: 09:00 – 17:00

Financieel
Opstellen boekhouding
Opstellen financieringsplan
Opstellen jaarrekening
Opstellen schuldenoverzicht
Opstellen liquiditeitsbegroting
Opstellen ondernemingsplan
Opstellen overzicht privé-opnamen

Commercieel
Opstellen marketingplan
Opstellen omgevingsanalyse
Opstellen marktanalyse
Vergroten naamsbekendheid
Opstellen concurrentieanalyse
Opstellen bedrijfsdoelstellingen

Fiscale diensten

Aangifte Inkomensbelasting
Aangifte Omzetbelasting

Partners

Wij werken samen met de onderstaande partners

okb-logo-ok

Stichting Ondernemersklankbord is een landelijke organisatie bestaande uit 300 oud-ondernemers en specialisten uit het bedrijfsleven die allen ‘klaar’ zijn met hun actieve loopbaan. Geheel vrijwillig zetten zij zich in om actieve ondernemers- uit het midden- en kleinbedrijf- te adviseren met alle voorkomende ondernemersvragen.

gemeente-utrecht-logo

Utrecht groeit. Dat vraagt om nieuwe innovatieve oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken, onder andere op gebied van bereikbaarheid, duurzaamheid en gezondheid. Samen met bewoners, ondernemers en partners bouwen we aan een stad waar mensen oog hebben voor elkaar. Daarbij handelen we naar onze kernwaarden: open, wendbaar, scherp en betrouwbaar.

hogeschool-utrecht-logo

Hogeschool Utrecht is een plek waar studenten, docenten en professionals elke dag samen bouwen aan de toekomst. Met hoogwaardig onderwijs en onderzoek werkt de HU aan professionalisering en innovatie van de beroepspraktijk. Dat doen we vanuit het centrum van Nederland, de regio Utrecht, internationaal bekend om zijn sterke economie en vernieuwende bedrijven.