De Zeeuwse Ondernemers Zaak

Zit u als ondernemer in zwaar weer? Gaat het niet goed met uw bedrijf en zou u hulp kunnen gebruiken? Dan kunt u terecht bij De Zeeuwse Ondernemers Zaak. Wij helpen u weer op de goede weg en ondersteunen u bij uw bedrijfsproblemen.

Ervaren oud-ondernemers en studenten van de HZ University of Applied Sciences bieden samen een begeleidingstraject voor de ondernemer in nood. Samen met u kijken zij hoe uw ondernemersvragen en ondernemersproblemen opgelost kunnen worden.

Waar kunnen wij u onder andere bij helpen?

Financiële diensten
De Zeeuwse Ondernemers Zaak biedt een aantal financiële diensten aan om ondernemers te helpen met het opstellen van financiële gegevens wanneer hij of zij niet meer de middelen heeft om dit te laten doen. Het is ons doel om er voor te zorgen dat de ondernemer ook leert om te gaan met een administratie, zodat de ondernemer zelf in de toekomst de boekhouding kan bijhouden.

Commerciële diensten
De Zeeuwse Ondernemers Zaak biedt verschillende commerciële diensten aan voor de ondernemer in nood. Bij het uitvoeren van deze diensten wordt er met de ondernemer samengewerkt om zo tot het beste resultaat te komen.

Fiscale diensten
De Zeeuwse Ondernemers Zaak biedt een aantal fiscale diensten aan voor ondernemers. Na het opstellen van de financiële jaarstukken moet er vaak nog een aangifte omzet- of inkomstenbelasting worden opgesteld. De Zeeuwse Ondernemers Zaak biedt ondersteuning bij het opstellen van de IB- en OB-aangifte en het opstellen van bezwaar of verzoekschriften aan de belastingdienst.

Meer informatie

De ondersteuning in De Zeeuwse Ondernemers Zaak is kosteloos voor kleine ondernemers in problemen. Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op voor meer informatie en/of een intakegesprek.

Telefoon: 0118-489677
E-mail: ondernemer@dzoz.nl

De Zeeuwse Ondernemers Zaak
Edisonweg 4
4382 NW Vlissingen
MA – DO: 09:00 – 17:00

Partners

Wij werken samen met de onderstaande partners

okb-logo-ok

Stichting Ondernemersklankbord is een landelijke organisatie bestaande uit 300 oud-ondernemers en specialisten uit het bedrijfsleven die allen ‘klaar’ zijn met hun actieve loopbaan. Geheel vrijwillig zetten zij zich in om actieve ondernemers- uit het midden- en kleinbedrijf- te adviseren met alle voorkomende ondernemersvragen.

adsiz-logo

Aan de slag in Zeeland is de naam van de arbeidsmarktregio Zeeland. De regering heeft in Nederland 35 arbeidsmarktregio’s ingesteld om de samenwerking tussen gemeenten, werknemers- en werkgeversorganisaties en UWV in die regio’s te bevorderen. Aan de slag in Zeeland doet dit werk vanuit de centrumgemeente Goes.

hz-logo

HZ University of Applied Sciences is de persoonlijke hogeschool voor voltijd en deeltijd HBO- opleidingen en praktijkgericht onderzoek. HZ University of Applied Sciences voorziet de Zeeuwse Ondernemers Zaak van studenten die door een leer/werk traject kunnen bijdragen aan het concept.